Inleidingspagina met de doelstellingen van MAVABE bvba     Maatwerk in zowel de gangbare .NET omgeving als in VBA produkten     Leverancier van alle hardware en netwerkcomponenten     Totaaloplossingen in hard- en software met slechts 1 contactpunt voor uw vragen     Statische en dynamische websites (flash, php, MySQL, CMS) voor ieders beurs     Contacteer ons... wij zoeken voor U de meest geschikte en betaalbare oplossing
Mavabe kan ook zorgen voor uw IT-infrastructuur en dit zowel voor particulieren als bedrijven. Van pc's, workstations en laptops, over printers, scanners, externe hard drives... tot en met complete thuis- of bedrijfsnetwerken.  Voor deze netwerken verzorgen wij het ontwerp, implementatie en beheer indien gewenst.  Hierbij kan het om zowel kleine werkgroepen, als grote netwerken met domeinserver(s) gaan.  Gespecialiseerd personeel is beschikbaar om u bij te staan in de keuze die voor uw bedrijf niet alleen het meest geschikt, maar vooral economisch verantwoord is.

Als u dus op zoek bent naar kwalitatieve producten van gekende merken, ondersteund door technisch onderlegd personeel voor de keuze en implementatie ervan, is Mavabe uw geschikte partner.  Wij staan garant voor:

      -  perfecte ondersteuning bij de keuze van uw apparatuur
      -  vlotte en doorgedreven opvolging van uw project
      -  kwalitatieve implementatie en afwerking
.

Neem snel contact op.  Wij helpen u graag verder.....

 

 
HARDWARE

Copyright MAVABE bvba

Alle rechten voorbehouden